Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

Létrehoztunk egy szociális szövetkezet, mely a közösségekért és fenntarthatóságért dolgozik. Úgy érezzük, hogy egy egészséges társadalomban éljünk szükséges az állampolgárok öntevékeny kezdeményezéseit segíteni. Ennek érdekében rendezünk képzéseket, indítunk projektet, és biztosítunk tanácsadást.

Aktuális képzésünk: a pályázatírás alapjai, aktuális pályázati lehetőségek

Partnereinktől gyakran kapunk kérdéseket arra vonatkozóan honnan tudnának forrást bevonni, melyik pályázat lenne testhezálló. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy pár órás képzés keretében gyakorlati tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket. A képzésre elsősorban azokat várjuk, akik most ismerkednek a pályázatokkal, a civil szervezetekkel, persze a napi változó pályázati rendszerben mindenki számára tudunk új információkat nyújtani.  

Miért érdemes részt venned egy ilyen képzésen?

  • Évente több tucat pályázati felhívás jelenik meg, a pár szár ezer forintos felhívásoktól, akár sokmilliós beruházás támogatásokig. A közösségek finanszírozása, a szabályozás, a pályázatok állandóan változik, mi segítünk képbe kerülni.
  • Terjed a társadalmi felelősségvállalás! Az állami forrásokat, jó hír hogy újabban már a vállalatokhoz is lehet kisebb összegű pályázatokat benyújtani. De itt sem mindegy, hogy mit és hogyan

Ha van egy ötlete, dolgozik egy közösségben és úgy érzi, hogy a tevékenysége támogatásra érdemes itt a helye!

A képzés témái:

  • Hogyan írjunk meg egy projektet?
  • Milyen módon juthatunk forrásokhoz?
  • Miért adna nekünk bárki is támogatást?
  • Milyen források vannak 2013-2014 folyamán?
  • Pályázatok elkészítésének lépései

 

A képzés időpontja 2013.12.12.  16:00-20:00, helyszíne Budapest II. kerület Bem József Tér 1.

Részvételi díj:  KEDVEZMÉNYES  2.000 ft,

Címkék: pályázatírás képzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr965677545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása