Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

TOVÁBBRA IS LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSRE! Újabb időpontban is!

Aktuális képzésünk: Sikeres civil közösség a Facebookon.

Civil szervezeti munkatársak számára jól alkalmazható, gyakorlati közösségi (online) média képzést szervezünk. A résztvevők a képzés alatt megismerhetik, hogy tudnák szervezetüket, csoportjukat, közösségüket sikeresebbé tenni a közösségi médiában. Trénereink változatos üzleti és civil háttérrel rendelkeznek, több tízezres adatbázisokat, Facebook oldalakat építettek és működtetnek.

Ezt a képzést kifejezetten civil szervezetek részére állítottuk össze, nagy figyelmet fordítva arra, hogy minél kevesebb költséggel kivitelezhető ötletekkel álljunk elő, melyek pályázatoknál is elszámolhatóak.

Miért érdemes részt venned egy ilyen képzésen?

  • A civil szerveztek sikerének titka a láthatóság! Akár pályázatokat írunk, akár adományokat gyűjtünk, ha nem ismernek bennünket az komoly hátrány lehet. A képzés során olcsó, gyors de látványos megoldásokat kínálunk.
  • Új típusú kommunikációs eszközöket, stratégiákat ismernek meg a résztvevők, melyek mind a közösségi munkájukban, mind a magánéletükben használhatnak.
  • a hallgatók a képzést követően részt tudnak venni a szervezetünk, partner szervezetek online kampányaiban és programjaikban, akár önálló projekt menedzserként.

 A képzés legfontosabb témái:

  • Stratégia nélkül a lájkok mit sem érnek
  • A közösségi média Magyarországon - minden, amit tudnod kell a felhasználókról, a nyerő csatornákról, a feltörekvőkről, külföldi trendekről
  • Első lépések: azaz hogy álljunk neki csatornáról-csatornára

Előadók:

Kelemen Baross Diana – marketing menedzser

Polákovics Balázs – online média szakértő

Jelentkezés:

Online média

Időpont:

2014. január 24-én 13 órától, részvételi díj 6.000 Ft. helyszín: Budapest Bem József Tér 1. III/26

Címkék: marketing képzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr855681232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása