Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

Projektmenedzsment képzés indul bevezető áron! A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák a programok, kampányok és projektek tervezésének és megvalósításának alapjait, technikai és gyakorlati tudnivalóit.

Miért érdemes jelentkezni?

  • Közösségek, szervezetek számára állandó kihívás jelent, hogy a szűkös anyagi és emberi erőforrások között kell rendezvényeket szervezni, pályázati projektek lebonyolítani.
  • Sokféle feladat, több közreműködő, szűkös határidők….. Ezeknek a kihívásoknak a kezelésére nyújt segítséget aktuális képzésünk. 

A képzést sikeresen elvégzők képesek lesznek önálló projekteket megvalósítani a tervezéstől a kivitelezésen és az irányításon át a projekt sikerességének méréséig, értékeléséig. A résztvevők a képzést követően felkészültté válnak saját rendezvények megszervezésére, az események hatékony meghirdetésére, a szervezőcsapat felállítására és irányítására, valamint a technikai és infrastrukturális háttér biztosítására.

Kiknek ajánljuk a képzésünket?

Civil szervezetek, közösségek munkatársai, önkéntesei el tudják sajátítani az általános tervezési, lebonyolítási, munkaszervezési ismereteket, továbbá az ellenőrzési és mérési technikák alapjait. Ezek a kompetenciák akár egy pályázati projekt elkészítéséhez és végrehajtásához szükségesek, de hasznosnak lehetnek egy-egy rendezvény, program, kampány megszervezéséhez.

A képzés témái nagy vonalakban:

  • kampány megszervezésére, koordinálására, a kampánycsapat felállítására és irányítására,
  • projektek, kampányok pénzügyi tervezésre,
  • a projektek során a kitűzött célok mérésére, s az utólagos értékelésre. 

 A képzés időpontja egyeztetés alatt, helyszíne Budapest II. kerület Bem József Tér 1.

Részvételi díj:  KEDVEZMÉNYES  4.000 Ft,

Jelentkezési lap:  https://docs.google.com/forms/d/1cHTYWZpFzUlxqwKRifFAL-zXjWL6OtJTN4sLYaU3xhM/viewform

Kövesse az Új Dimenzió- Építs hatékony közösséget Facebook oldalát, hogy naponta információt kapjon pályázatokról, tippekről és közelgő képzéseinkről!

 

Címkék: képzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr695873649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása