Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

Évente több mint 2 millió ember érzi szükségét annak, hogy nyilatkozzon az 1+1 % -ról , támogatást adjon a civil szervezeteknek, egyházaknak, bizonyos közintézményeknek és közgyűjteményeknek. Reméljük idén tovább emelkedik ez a szám.

A cikkünkkel 1% felajánlásának szabályaira hívjuk fel a figyelmet, melyet minden adózó, és adóját idejében befizető állampolgár május 20-ig megtehet. A nyilatkozás módjairól az adhat.hu olvashat tájékoztatót. Úgy tudunk helyesen adni, ha az 1% valóban a legjobb helyre kerül, és az adott szervezet megfelelően használja fel az összeget. Rossz helyre küldött 1%-unk máshol hiányozni fog!

Olyan szervezetnek adjon 1%-ot, melynek ismeri működését, céljaival egyetért, és megfelel a törvényi előírásoknak. A NAV oldalán megtalálható a jogosult szervezetek listája. Ha nem találkozott még civil szervezettel, mely elnyerte volna bizalmát, akkor keressen egy új szervezetet! Ha eddig nem tette meg, akkor sincs még késő: nézzen utána az interneten! Nézze meg a weboldalát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr447158093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása