Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

Projektmenedzsment képzés indul bevezető áron!  A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák a programok, kampányok és projektek tervezésének és megvalósításának alapjait, technikai és gyakorlati tudnivalóit.  

Miért érdemes jelentkezni?

  • Közösségek, szervezetek számára állandó kihívás jelent, hogy a szűkös anyagi és emberi erőforrások között kell rendezvényeket szervezni, pályázati projektek lebonyolítani. Sokféle feladat, több közreműködő, szűkös határidők…..  Ezeknek a kihívásoknak a kezelésére nyújt segítséget aktuális képzésünk.
  • Mi az alapokkal kezdünk: nem kell közgazdásznak lenni, hogy valaki tudjon projektet tervezni,
  • Figyelünk arra, hogy miben tér el egy pályázati projekt megvalósítása egy üzleti alapon végrehajtott projekttől, bemutatjuk a speciális indikátorokat, az elérések
  • Mi figyelünk a civil szervezetek sajátosságaira: önkéntesség az adományok és felajánlott szolgáltatások kezelése, trénereink rendelkeznek civil szervezetekkel kapcsolatos speciális ismeretekkel

A képzést sikeresen elvégzők képesek lesznek önálló projekteket megvalósítani a tervezéstől a kivitelezésen és az irányításon át a projekt sikerességének méréséig, értékeléséig. A résztvevők a képzést követően felkészültté válnak saját rendezvények megszervezésére, az események hatékony meghirdetésére, a szervezőcsapat felállítására és irányítására, valamint a technikai és infrastrukturális háttér biztosítására.

Kiknek ajánljuk a képzésünket?

Civil szervezetek, közösségek munkatársai, önkéntesei el tudják sajátítani az általános tervezési, lebonyolítási, munkaszervezési ismereteket, továbbá az ellenőrzési és mérési technikák alapjait. Ezek a kompetenciák akár egy pályázati projekt elkészítéséhez és végrehajtásához szükségesek, de hasznosnak lehetnek egy-egy rendezvény, program, kampány megszervezéséhez.

A képzés témái nagy vonalakban:

  • kampány megszervezésére, koordinálására, a kampánycsapat felállítására és irányítására,
  • projektek, kampányok pénzügyi tervezésre,
  • a projektek során a kitűzött célok mérésére, s az utólagos értékelésre.

A képzés időpontja 2014.02.06.  16:00-20:00, helyszíne Budapest II. kerület Bem József Tér 1.

Részvételi díj:  KEDVEZMÉNYES  4.000 ft,

jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/1Xwuuc0RSWWeNp0A3lUU_uNqExuJjsqQ_T0ldI1HW954/viewform

Kövesse az Új Dimenzió- Építs hatékony közösséget Facebook oldalát, hogy naponta információt kapjon pályázatokról, tippekről és közelgő képzéseinkről!

 

Címkék: képzés projektmenedzsment

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr315768968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.