Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

A Zöldvámos Szociális Szövetkezet az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett TÁMOP-2.4.3.D-1-13/1 „Szociális gazdaság fejlesztése – Az önfenntartást célzó szociális szövetkezetek támogatása"kódszámú pályázati felhívás keretében 15 millió Ft összegű támogatást nyert el.

A projekt keretében a szövetkezet 6 munkavállaló számára tudott munkahelyet teremteni Somogyvámos községen, közülük 5 képzésen is részt vettek (projektmenedzsment képzés) és a szövetkezet telephelye a Somogyvámos Csepregi utca 7 szám alatt található ingatlan is megújult és várja a Somogyvámosra látogatókat

Az Európai Unió Európai Szociális Alapjának, valamint a magyar kormány támogatásával megvalósult projekt lehetővé tette, hogy az Új Széchenyi Terv céljaival összhangban a Somogyvámoson a foglalkoztatás bővülésével és a turizmus fejlődősével, hogy a pályázó hosszú távon stabilan működő szervezetté váljon.

A projekt alap adatai

 

Projekt fő kedvezményezettje: Zöldvámos Szociális Szövetkezet

A projekt cím: Önfenntartást segítő gazdaságfejlesztési foglalkoztatási program a helyi turisztikai potenciál kihasználásával Somogyvámoson

Projektazonosító: TÁMOP-2.4.3.D.1-13/1-2013-0102

Támogatás összege: 15 000 000 Ft

 

Projekt időtartama: 2014.03.01 - 2014.11.30.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr447526766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.