Vélemények, információk, ajánlók a Képzési Központ munkatársainak tollából!

Tovább a képzési központ honlapjára.

Hírek

Új Dimenzió Képzési Központ a Facebookon!

Egy civil szervezeti munkatársak számára jól alkalmazható, gyakorlati közösségi (online) média képzést szervezünk. A résztvevők a képzés alatt megismerhetik, hogy tudnák szervezetüket, csoportjukat, közösségüket sikeresebbé tenni a közösségi médiában. Trénereink változatos üzleti és civil háttérrel rendelkeznek, több tízezres adatbázisokat, Facebook oldalakat építettek és működtetnek.

Ezt a képzést kifejezetten civil szervezetek részére állítottuk össze, nagy figyelmet fordítva arra, hogy minél kevesebb költséggel kivitelezhető ötlettel álljunk elő

Miért érdemes részt venned egy ilyen képzésen?

  • Új típusú kommunikációs eszközöket, stratégiákat ismernek meg a résztvevők, melyek mind a közösségi munkájukban, mind a magánéletükben használhatnak.
  • a hallgatók részt tudnak venni a szervezetünk, vagy a partner szervezetek kampányaiban és programjaikban, akár önálló projekt menedzserként. 

 A képzés legfontosabb témái :

  • Stratégia nélkül a lájkok mit sem érnek
  • A közösségi média Magyarországon - minden, amit tudnod kell a felhasználókról, a nyerő csatornákról, a feltörekvőkről, külföldi trendekről
  • Első lépések, azaz hogy álljunk neki csatornáról-csatornára 

Előadók

Kelemen Baross Diana – marketing menedzser

Polákovics Balázs – online média szakértő

 Technikai részletek:

  • A képzés időpontja 2014.04.26. 16:00-20:00, (Ha az időpont nem megfelelő, de a képzés érdekelne akkor is jelentkezhetsz és értesítünk a további időpontokról)
  • Helyszíne Budapest II. kerület Bem József Tér 1.
  • Részvételi díj: 4.000 ft,

 

 Kapcsolat: Montvay Judit - telefon: 06-30-216-58-86

Címkék: marketing képzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujdimenzio.blog.hu/api/trackback/id/tr515873601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása